Zaštita osobnih podataka

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da Assist4web – u dragovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovaram s Assist4web – om.

Assist4web obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima svakom od naših klijenata, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o klijentima / – korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira klijente o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje klijentima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o klijentima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Assist4web-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podatke koje ostavite na našoj stranici prilikom ispunjavanja kontakt forme ili upitnika također pohranjujemo kako bi mogli bolje komunicirati s vama, pružiti kvalitetne informacije, za interne statističke obrade podataka, promociju, kontakt itd. Sve vaše osobne podatke poput imena, prezimena, e-mail adrese, brojeva telefona smatramo povjerljivom informacijom i poslovnom tajnom te ih nećemo ni na koji način davati, iznajmljivati, prodavati, posuđivati ili razmjenjivati trećim osobama.

Jamčimo da će svi podaci biti korišteni isključivo za oblikovanje internog profila kako bi s vama mogli bolje komunicirati te neće biti zloupotrebljavani za bilo što drugo.

Suglasnost vas kao naših klijenata

Klijent je suglasan da Assist4web, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva tri godine nakon isteka potpisanog ugovora.

Točnost informacija te odricanje od odgovornosti za tuđe informacije

Assist4web nastoji sve informacije koje objavljujemo na svojim stranicama budu istinite i veoma točne. Budući da koristimo više izvora, ne možemo garantirati njihovu točnost. Također, ne možemo garantirati točnost informacija niti sigurnost sadržaja na stranicama koje spomenemo na našoj stranici te profilima društvenih mreža, ili čije poveznice objavimo.

Sve informacije koje objavljujemo na našoj stranici i društvenim mrežama su besplatne te zadržavamo pravo da ih izmjenimo ili uklonimo kad god želimo, bez prethodne najave.

Za posjetitelje assist4web.com:

Na web stranicama assist4web.com u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics-om. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice…Google analytics policu zaštite podataka možete pogledati ovdje.

Za sva eventualna pitanja vezana za zaštitu osobnih podataka kontaktirajte nas na našu e-poštu.