Naše usluge na webu

Vaš Virtualni Asistent

Prikupljanje podataka

Možemo prikupiti i obraditi podatke na vaš zahtjev. Neki primjeri naše usluge prikupljanja podataka: prikupljanje podataka o tvrtki, kao što su telefoni, adrese, email; prikupljanje podataka o cijenama za neke specifične proizvode; prikupljanje web-poveznica; i drugi.

Istraživanja

Možemo napraviti bilo koju vrstu istraživanja za vas. Možemo istražiti informacije o vašoj konkurenciji, istraživanje ključnih riječi za vaše web stranice…

Dokumenti u PDF formatu

Možemo ispisati / dizajnirati PDF datoteku za Vašu tvrtku spremnu za preuzimanje sa vaših web stranica. Pružamo usluge dodavanja vaših proizvoda u PDF datoteke, pretvorba iz Word-a u Pdf, pretvorba Excel u Pdf i sl.

Excel Dokumenti

Možemo ispisati/upisati/Excel datoteke za Vašu tvrtku. Radimo ulazne podatke, izvješća tvrtki i sl. u Excel datotekama.

Word Dokumenti

Možete ispisati/upisati/dizajn Word datoteka za Vašu tvrtku. Mi također možemo pretvoriti Word dokumenata u pdf i druge vrste dokumenata.

Powerpoint Prezentacije

Ako želite unaprijediti svoj posao online i offline, najbolji način predstavljanja Vaše tvrtke je koristištenje PowerPoint prezentacije. Pošaljite nam vaše sadržaje i ideje, a mi ćemo predstaviti vašu tvrtku na najbolji mogući način.

E-mail Podrška

Znamo koliko vrijemena odgovaranje na e-poštu vam može oduzeti u vašem radnom danu. Mi smo sigurni da vam možemo pomoći u odgovorima vašim klijentima u tijeku radnog vrijemena. Tako da možete kontrolirati svoju e-poštu uvijek.

Zadatak Copy /Paste

Copy/Paste posao…, tako jednostavno, ali toliko naporano i oduzima puno vrijemena!? Ako trebate kopirati sadržaj sa jedne stranice na drugu, ili iz neke web stranice u dokument. Mi vam i tu stojimo na rasplolaganju.

Izrada Izvješća

Ako vam je potrebna pomoć u stvaranju i razvoju izvješća (izvješća o SEO, prodaji proizvoda i tako dalje) samo nam napišite e-mail s vašim zahtjevom.

Analiza Konkurencije

Želite li saznati više o vašoj konkurenciji? Želite li znati koliko prometa su dobili svaki dan i koliko oni uzimaju za svoje proizvode/usluge? Mi ćemo to istražiti za vas.

Ažuriranje Web Sadržaja

Možete nam povjeriti ažuriranje vaših web sadržaja na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj osnovi.

Društveni Mediji

Ažuriranje vaših naloga na društvenim medijima (npr.Facebook). Ako još uvijek nemate naloge na društvenim mrežama, možemo ih kreirati i dizajnirati za vas.

I Još Mnogo Toga...

Izrada proračunskih tablica/upravljanje, Dodavanje proizvoda u vaše internet trgovine, članci, skenirani dokumenti, itd…

Web Dizajn Usluge

Izrada Web Stranice Od Nule

Možemo razviti nestandardni izgled web stranice prema vašim potrebama i Vašim očekivanjima. Za kreiranje modernih web stranica koristimo samo najnovija dokazana rješenja koja jamče krajnjem korisniku jednostavnost za korištenje i jednostavnu navigaciju u svim aspektima okoliša stranice. Mi nudimo dinamički prilagodljive stranice uglavnom na WordPress CMS platformi.

Brzo Zamjenjivi Okviri Web Stranica


Templejti ili teme su lice svakog dinamičkog website-a (WordPress, Joomla itd.). Korisnik ima mogućnost jednostavnog prebacivanja na neki drugi predložak (temu) iz bilo kog razloga. Čak i oni obično vrlo fleksibilni i jednostavni za korištenje gotovo uvijek neki dijelić Sadržaja može napraviti neki problem na krajnjem izgledu. U slučaju ovakvog problema možemo vam pomoći ili čak napraviti osobni predložak za Vašu temu ili čak potpuno novu temu, ovisno o vašim zahtjevima.

CSS Izgled / Stilizovanje

CSS je definitivno najbolji način za stilizovanje svakog pojedinog elementa na vašoj web stranici. Nudimo CSS 3 riješenja u konačnom izgledu vaše web stranice.

HTML kodiranje

HTML kod je osnovna struktura za stvaranje bilo koje web stranice. Možemo vam ponuditi samo konačni HTML 4.0 i riješenja za HTML 5 za izgradnju ili nadogradnju postojećih web stranica.

Javascript / Jquery

JavaScript je baziran za konačnu stilizaciju i ponašanje vaših web stranica, ali uz njegovu pomoć možemo učiniti mnogo stvari, kao što je odnos pojedinih elemenata na web stranici. Obično koristimo jQuery za bilo kakve odgovarajuće zadatke u JavaScriptu.

Internet Trgovine - Shopify, Magento, Presto Shop

U svakoj od internet trgovina, možemo Vam pomoći s instaliranjem predložaka i ekstenzija kao i dizajn integracija s različitim platnim sustavima i sličnim potrebama.

Dodavanje i Ažuriranje Proizvoda

Dodavanje novih stavki odnosno proizvoda na stranicama vaše internet trgovine može biti vrlo teško, kao što znate. Možemo Vam pomoći s promjenama, troškovima dostave, min-max broj etc. Također nudimo kompletnu podršku za planirane zadatke kao što su izrada dnevnih, tjednih, mjesečnih ponuda ili bilo koji drugi oblik stalnog održavanja za vaše online trgovine.

Logotip i Dizajn Bannera

Podrška za izradu logo i banner dizajna na temelju Vaših zahtjeva.

Dizajn Landing Stranice

Dizajn Landing stranice bilo koje vrste.

Instaliranje Dodataka Odnosno Ekstenzija

Različite ekstenzije (plug-ins) instalacija i konfiguracija bez obzira na vrstu CMS platforme vaše korištene web stranice.

Kontakt Forma Integracija

‘Kontaktirajte nas’ Stranica je jedan od glavnih dijelova svakog website-a. Nudimo kontakt obrazac za stvaranje i integraciju u bilo koju vašu web stranicu.

Pretplatite Se Forme

Kao i kontakt forme i forma za pretplatu takodje je važan dio poslovanja na internetu. Nudimo različite oblike pretplatničke forme kao i samo stvaranje i konfiguriranje.

HTML u WordPress

Prebacujemo statičke HTML website na dinamičku CMS WordPress platformu.
Iz “Starog Na Novo” takoreći što omogućava korištenja mnogobrojnih suvremenih mogućnosti kako na današnjem tako na budućem nivou.

I Mnogo Toga Još...

Za bilo koje druge zadatke koji se odnose na web stranice ne ustručavajte se kontaktirati nas u svezi dogovora i cijene kroz našu Kontakt stranicu.

Molimo Vas da ne oklijevate kontaktirati nas u svezi bilo kakvog Web zadatka